گوسفند زنده نمونه| مرکز خرید و عرضه گوسفند و بره زنده

خرید گوسفند زنده، فروش و عرضه بهترین قیمت دام در تهران بزرگترین مرکز خرید و فروش و عرضه گوسفند زنده و بره زنده کشتار روز در تهران، ارسال قصاب در محل در سریع ترین زمان

گوسفند زنده نمونه| مرکز خرید و عرضه گوسفند و بره زنده

خرید گوسفند زنده، فروش و عرضه بهترین قیمت دام در تهران بزرگترین مرکز خرید و فروش و عرضه گوسفند زنده و بره زنده کشتار روز در تهران، ارسال قصاب در محل در سریع ترین زمان

بهترین روش های طبخ گوشت گوسفندی

گوشت گوسفندی یکی از مرغوبترین گوشت ها محسوب می شود. برای آشنایی با بهترین روش های پخت گوشت گوسفندی مقاله ذیل را مطالعه فرمایید. امیدواریم که مفید باشد.

انواع گوشت گوسفندی

گوشت بره: به گوشتی گفته می شود که از کشتار گوسفندی به دست آید که سن آن کمتر از 12 ماه باشد و هنوز دندان ندارد. گوشت بره گوسفندی به مراتب بهترین نوع گوشت گوسفندی از نظر نوع طبخ و نرمی به حساب می آید. در کمترین زمان پخته می شود و از نظر طعم لذیذترین نوع محسوب می شود.

 گوشت هاگست: به گوشتی گفته می شود که از کشتار گوسفندی که فقط دو دندان دارد بدست آمده باشد.

گوشت گوسفندی قوچ (ماده)یا میش(نر): این گوشت گوسفندی از کشتار گوسفندی با بیش از دو دندان دائمی حاصل می شود.

گوشت گوسفندی

روش های طبخ گوشت گوسفندی

گوشت گوسفندی به علت داشتن مقادیر بالای پروتئین و امگا 3 جزو مرغوبترین گوشت ها به حساب می آید. گوشت گرم و تازه گوسفندی طرفداران زیادی بین مردم دارد و خوردن آن حس خوبی را به مصرف کننده می دهد. همانطور که در بالا گفته شد،گوشت گوسفندی حاوی مقادیر بالایی پروتئین است. پروتئین موجود در گوشت گوسفندی به نوع قابل هضم تبدیل می شود. دقت کنید موقع پخت گوشت دمای اجاق گاز را بالا نبرید، وقتی دمایی که به گوشت می رسد به 75 تا 80 درجه سانتی گراد برسد آب موجود بین پروتئین گوشت  تبخیر می شود و در نتیجه گوشت چروکیده و چرم مانند می شود. بنابراین بهتر است گوشت با حرارت ملایم پخته شود.

حتی الامکان سعی کنید در حین پخت دوباره آب به گوش اضافه نکنید چون با اضافه کردن آب مجدد به گوشت در حال پخت مزه گوشت تغییر خواهد کرد و دیرتر پخته خواهد شد. علاوه بر آب پز کردن گوشت، روش های دیگری نیز برای پخت گوشت موجود است که از جمله آنها کبابی کردن را می توان نام برد. برای طبخ گوشت به طور کبابی بهتر است از قبل گوشت را در مخلوط ماست و سرکه بخوابانید با این روش هم گوشت زود پخته خواهد شد و هم اینکه خوشمزه تر می شود. میزان حرارتی که از طریق زغال یا وسیله پخت و پز به گوشت کبابی داده می شود متناسب با اندازه تکه های برش خورده گوشت باید باشد. هرچه اندازه تکه ها بزرگتر باشد دمای زیادی برای پخت لازم خواهد بود. البته در این مورد نیز فراموش نکنید که دمای بیش از اندازه از کیفیت و طعم و مزه گوشت کم خواهد کرد.

بنابراین پخت گوشت چه به روش کبابی چه آب پز با دمای بالا نه تنها مزه گوشت را خراب می کند بلکه سبب می شود اسیدهای آمینه موجود در بخش پروتئینی گوشت با کراتین قسمت بافت عضلانی ترکیب شده و ماده ای بنام آمین های هتروسیکلیک را تولید کند. گرچه این آمین های هتروسیکلیک به مقدار بسیار بسیار کم و جزئی تولید می شوند اما طبق نتایج بدست آمده از تجربیات آزمایشگاهی این آمین های هتروسیکلیلک داری خواص سرطان زایی قوی می باشند، به همین دلیل کباب کردن، برشته کردن و سرخ کردن گوشت گوسفندی مشکل زا هستند، به دلیل اینکه در این شیوه های پخت و پز دمای گوشت گوسفندی را تا درجه حرارت بسیار بالایی گرم می کنند و شرایط را برای تشکیل آمین های هتروسیکلیک فراهم می کنند و کباب کردن گوشت مشکل را چندین برابر می کند. پس در طبخ گوشت به میزان حرارت و شدت آن دقت کنید.

گوشت گوسفندی

فریز کردن گوشت گوسفندی

پس از خرید گوسفند زنده و ذبح آن توسط قصاب یا خرید از مراکز عرضه گوشت اگر قصد دارید مقداری از گوشت را در فریزر نگهداری کنید بهتر است ابتدا گوشت را به تکه های هم اندازه برش بزنید و بعد تکه های آماده شده را خوب بشویید، سپس تکه های گوشت که خوب خشک شد در کیسه های فریزر بگذارید و در فریزر نگهداری نمایید. چون گوشت هنگام فریز شدن شیره خود را به بیرون پس می دهد با شستن گوشت قبل از گذاشتن در یخچال امکان استفاده از شیره گوشت را خواهید داشت. در حالی که اگر گوشت شسته نشده باشد با شستن گوشت از فریزر بیرون آمده، شیره گوشت شسته می شود.

گوشت گوسفندی

ادویه های اصلی برای پخت گوشت گوسفندی

با تمام توصیفاتی که از گوشت گوسفندی ذکر کردیم. چنانچه گوشت با ادویه های مخصوص و با رعایت قوانین پخت آماده نگردد مصرف کنندگان لذتی از خوردن گوشت طبخ شده نخواهند برد. بنابراین حتما از ادویه های چون برگ بو، زردچوبه، دارچین، زیره سیاه و سایر ادویه های دلخواه و هماهنگ با طعم گوشت در مزه دار شدن هرچه بیشتر گوشت استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.