گوسفند زنده نمونه| مرکز خرید و عرضه گوسفند و بره زنده

خرید گوسفند زنده، فروش و عرضه بهترین قیمت دام در تهران بزرگترین مرکز خرید و فروش و عرضه گوسفند زنده و بره زنده کشتار روز در تهران، ارسال قصاب در محل در سریع ترین زمان

گوسفند زنده نمونه| مرکز خرید و عرضه گوسفند و بره زنده

خرید گوسفند زنده، فروش و عرضه بهترین قیمت دام در تهران بزرگترین مرکز خرید و فروش و عرضه گوسفند زنده و بره زنده کشتار روز در تهران، ارسال قصاب در محل در سریع ترین زمان

انواع گوسفندان و نژادهای پر طرفدار آنها را بیشتر بشناسیم

قوچ

همان طور که همه ما انسان ها از دو جنس نر و ماده خلق شده ایم همه موجودات هم از دو جنس خلق شده اند. و این زیبایی خلقت است. تکامل و ادامه نوع حیات هم به همین نوع خلقت بستگی دارد. در قبل گفتیم که گوسفندان هم به دو جنس نر و ماده تقسیم می شوند. که برای شناخت بهتر نوع نر به آن قوچ گفته می شود. گوسفندان را برای تولید گوشت و شیر پشم پرورش می دهند. البته نژاد گوسفند به این که چه محصولی از آن را می خواهند مهم است. در محل هایی که گوسفندان را برای گوشت پرورش می دهند. نژاد نر یا همان قوچ که برای لقاح گوسفند ماده استفاده می کنند بسیار مهم است این نژاد باید زادآوری بالا داشته باشد و بتواند نوع ماده را برای چند قلوزایی بارور کند. همچنین این نوع باید نسبت به آفات حیوانی مقاوم باشد تا بره های تولید شده کمتر دچار بیماری و تلف شوند. برای پرورش گوسفند شیرده هم نوع قوچ بارور کننده بسیار مهم است. در این نوع باید قوچ هایی با نوع ماده آمیزش داده شوند که از لحاظ نژاد مطمئن باشند و نوع شیرده تولید کنند.

گوسفند ماده یا میش

نوع گوسفند ماده در دامداری بسیار مهم است. بعضی از نژادهای گوسفند ماده که برای تولید گوشت پرورش داده می شوند را از نوع نژاد خارجی استفاده می کنند تا بره های تولید شده کیفیت دلخواه را داشته باشند.

تفاوت قوچ و گوسفند چیست

همانطور که در بالا ذکر کردیم گوسفند نر را قوچ و گوسفند ماده را میش می گویند. از لحاظ ظاهری هم قوچ و میش با هم تفاوت دارند که به ذکر آن می پردازیم. قوچ ها بیشتر دارای شاخ های مورب، پیچ دار و حلقوی هستند. اما در بعضی نژاد ها گوسفندان نر بدون شاخ هستند. برای همین نمی توان وجه تمایز گوسفند نر و گوسفند ماده را در شاخ دار بودن یا نبودن دانست. فقط برای شناخت تفاوت قوچ و میش باید به آلت تناسلی گوسفندان نگاه کرد واز روی آن نر و ماده را جدا کرد. گوسفند ماده در همه جای ایران به نام میش خوانده می شود. گوسفند نر در بعضی از قبایل راک نیز نامیده می شود. اما گوسفند ماده از هر نژاد یا نوعی باشد میش نام دارد. میش ها به گوسفندان ماده ای اطلاق می شود که زایمان کرده باشند و اگر گوسفند ماده ای هنوز بارور نشده و زایمان نکرده است به آن بره می گویند. معمولا تفاوت قوچ و گوسفند را می توان از جثه ی آنها هم تشخیص داد. گوسفندان نر یا قوچ ها هیکلی درشت تر از نوع گوسفند ماده یا میش در همان سن را دارد. مثلا اگر دو گوسفند با یک سن داشته باشید نرها کمی درشت تر از نوع ماده آن است. از لقاح گوسفندان نر وماده از نژادهای مختلف برای رونق صنعت دامداری استفاده می کنند.

نژادهای پشمی گوسفندان کدام ها هستند و چه ویژگی هایی دارند؟

نژادهای پشمی گوسفندان به چند مورد خلاصه می شوند که از مهمترین آنها می توان به نژاد پشم ظریف، متوسط، آمیخته، بلند و ضخیم یا همان قالی اشاره کرد. هر کدام از این نژادها در کشورهای گوناگونی زیست می کنند و دارای ویژگی های ظاهری متفاوتی می باشند. با استفاده از پشم هر کدام از این نژادها می توان پارچه های مختلفی همچون پشمی و الیافی را تولید نمود و در کارها و صنایع مختلف از آنها استفاده کرد. اورکت و کفپوش های گوناگونی با استفاده از پشم این نژادها تولید می شوند.

نژادهای پشمی گوسفندان

گوسفندان دارای نژادهای مختلفی می باشند و هر کدام از آنها دارای ویژگی های گوناگونی می باشند. به عنوان مثال می توان به نژادهایی مانند مهربان، سنجابی، لری، کردی، افشاری، بلوچ و چند مورد دیگر اشاره کرد.  فروش گوسفند زنده می تواند متناسب با نژاد گوسفندان به منظورهای متفاوتی صورت بگیرد. برخی از افراد تصور می کنند که گوسفندان در نوع گوشت و جثه با یکدیگر در تفاوت هستند در صورتی که برخی از این نژادها بر اساس نوع پشم معرفی می شوند که در این مطلب به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

نژاد پشم ظریف و متوسط

همانطور که اشاره شد از نژادهای پشمی گوسفندان می توان به گوسفندانی با پشم های ظریف و یا متوسط اشاره کرد. نژادهایی که دارای پشم ظریف هستند اغلب به گوسفندان مرتع نیز شناخته می شوند و پشم آنها دارای قطر 24 میکرون می باشد. حجم پشم اینگونه از نژادها به 4 کیلوگرم می رسد.

نژاد پشم آمیخته و بلند از نژادهای پشمی گوسفندان

از دیگر نژادهای پشمی گوسفندان می توان به نژاد پشم آمیخته اشاره کرد. نژاد پشم آمیخته اغلب دارای گوشت مناسبی نیز می باشد و در کنار این ویژگی می توان به خصوصیات پشم آنها که اغلب روشن و ظریف هستند، اشاره کرد. بافت جوراب، پارچه های پشمی و کشباف اغلب با پشم این نژادها انجام می شود. گوسفندان پل ورث را می توان نمونه ای از این نژاد معرفی کرد.

نژاد پشم قالی از نژادهای پشمی گوسفندان

در بخش های قبلی به معرفی چهار مورد از نژادهای پشمی گوسفندان که پشم آنها دارای کارایی متفاوتی می باشند پرداختیم، اما مورد پنجم با عنوان نژاد پشم ضخیم یا قالی شناخته می شود. 380 میلیمتر میزان طول پشم این نژاد می باشد که اغلب دارای قطری بالغ بر 50 میکرون می باشند. این نژاد اغلب در برخی از کشورها زیست می کند که می توان به ایران، هند، افغانستان، چین، ترکیه، رومانی و چند مورد دیگر اشاره کرد. در تولید پارچه های ضخیم و اورکت اغلب از پشم این نژاد استفاده می شود. کفپوش های مختلفی را می توان با پشم نژاد قالی یا ضخیم تولید نمود.

ویژگی های نژادهای زایشی گوسفندان 

در جامعه فعلی افراد بسیاری به پرورش نژادهای زایشی گوسفندان روی آورده اند و علت آن سهولت در پرورش و سود آوری بسیار بالا این حرفه می باشد. امروزه افراد با ترکیب نژاد های گوناگون سعی در بهبود کیفیت گوشت، شیر و چند قلوزایی هستند و در این زمینه توانسته اند موفق عمل کنند.

نژاد زایشی چگونه نژادی هستند؟

نژاد گوسفندان به سه دسته شیری، گوشتی و زایشی تقسیم بندی می شوند که حضور هر کدام با توجه به نیاز جامعه بسیار حائز اهمیت می باشند ولیکن به دلیل چند قلوزایی برخی از نژادها افرادی که در زمینه پرورش فعالیت می کنند خواهان پرورش این نوع نژادها هستند. در زیر به بررسی نژادهای زایشی گوسفندان می پردازیم. جهت خرید گوسفند زنده می توانید با مرکز پخش دام زنده نمونه تماس حاصل نمایید و تمامی مشخصات و اطلاعات دام ها را از ما بپرسید.

خصوصیات نژادهای زایشی گوسفندان

گوسفندان زایشی به دسته های گوناگونی تقسیم بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی و خصوصیات منحصر به فردی هستند البته لازم به ذکر می باشد امروزه افراد با تلفیق نژادها در پی تشکیل نژاد برتر از نظر گوشت، شیر، پشم و چند قلوزایی گوسفند هستند. نکته قابل توجه این است که قیمت گوسفند زنده با هر نژادی از دیگری تفاوت دارد و متناسب با وزن و گونه آن ها تعیین می شود.

- گوسفند نژاد رومانف

- گوسفند سافولک

- نژاد افشاری

نژاد کردی

گوسفند نژاد مهربان

نژادهای زایشی گوسفندان 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.